BBB apartman

Balatonbogláron az ingyenes Platán strandtól 100 méterre, 2014 elején felújított, modern, igényesen és kényelmesen berendezett vendégházunkban várjuk  vendégeinket 2-3 fős teakonyhás szobákban, illetve 2-4-6-7 fős apartmanokban, melyek felszerelt konyhával és terasszal rendelkeznek.

  • Platán strand 100m

  • 2-3 fős szobák

  • 2-7 fős apartmanok

  • Élményfürdő 200m

Apartmanok és szobák ára:

Szezontól, foglalt éjszakák és vendégek számától függően.

3 980 Ft/éj/fő-től

Kis testű kutya 2000 Ft/éj
20 000 Ft kaució

Üdülési adó 450 Ft/éj/fő
18 év felettieknek

Pontos árajánlathoz kérem kattintson az alábbi Árajánlatot kérek gombra, majd töltse ki és küldje el az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek
 

BBB apartman

Balatonbogláron az ingyenes Platán strandtól 100 méterre, 2014-es évben felújított, modern, igényesen és kényelmesen berendezett vendégházunkban várjuk vendégeinket 2-3 fős tea konyhás szobákban, illetve 2-7 fős apartmanokban, melyek felszerelt konyhával és terasszal rendelkeznek.

150 m-en belül található szabad strand, vitorlás- sétahajó kikötő, móló és kiváló horgászhely, valamint több étterem és üzlet. Továbbá gyalog elérhető pár száz méteren belül az élményfürdő, hatalmas gyermekjátszótér, kalandpark, nyári bob pálya, teniszklub, sportpálya, fesztiválhelyszín és még több vendéglátóhely. Igazi balatoni hangulat. Balatonbogláron található még téli-nyári uszoda sportcentrummal. Központban sétáló utca üzletekkel és egy Tesco áruház. Az ingatlan az M7-es autópálya lehajtójától 3 km-re található, a Balaton utca ás a Széchenyi utca sarkán (Balaton u 2).

 

Vendégkönyv

Új bejegyzés a vendégkönyvbe 

Aktuális hírek, akciók

Nincsenek hírek és akciók!

SZÉP kártya elfogadó hely

Erzsébet utalvány elfogadó hely

 

Árajánlat kérése

Kérjük adja meg az adatait az alábbi űrlapon és az Ajánlatot kérek gombra kattintva küldje el nekünk. Az ajánlatkérés megérkezését követően kérésének megfelelő ajánlatot adunk!

×